Rendezvények

Rendezvénytermeinkben vállaljuk ballagások, osztálytalálkozók, céges rendezvények, családi összejövetelek (születésnap, névnap, évforduló) vagy lakodalmak lebonyolítását.

Nagy rendezvénytermünk légkondicionált, hangszigetelt, modern technikai eszközökkel felszerelt. Alkalmas esküvők, céges rendezvények megtartásához.

Kis rendezvénytermünk természetes megvilágítású, sötétíthető, hangulatos belső udvarra néző dohányzó terasszal áll a vendégeink rendelkezésére, kisebb tréningek, megbeszélések, családi összejövetelek megtartására alkalmas.

A Publo terem 40 fő befogadására alkalmas, természetes megvilágítású, hangulatos télikert.

A 35 fő befogadására alkalmas Novák terem  hangulatos panorámás belső dohányzó terasszal áll vendégeik rendelkezésére.

 

Esküvő

A 160 fős légkondicionált rendezvénytermünkben, udvarias kiszolgálással, az alkalomhoz illő ital és ételsorral tesszük emlékezetessé az eseményt.

 

Esküvői ajánlatainkból

 

Tekintse meg esküvői menüajánlatunkat! További információk Farkas Balázs üzletvezetőnél a 06-70/377-1059 telefonszámon vagy az etterem@publo.hu e-mail címen.

Esküvői menüajánlat 2018

 

Esküvői szórólap:

 

 

Ballagás

Éttermünk kíváló helyszínként szolgál ballagások és érettségi bankettek megtartásához.

Ballagási menüajánlat 2018. május 5.

 

Születésnap, névnap, házassági évforduló

Tartsa születésnapját, névnapját, házassági évfordulóját kellemes környezetben éttermünkben családi és baráti társaságban. Kérjen egyedi menüajánlatot elérhetőségeinken!

 

Osztálytalálkozó

Tartsa osztálytalálkozóját kellemes környezetben finom ételek és italok társaságában. A jó hangulatról a Publo csapata gondoskodik. Kérjen egyedi menüajánlatot elérhetőségeinken!

 

Disznótor

A sokak által kedvelt Novák-házban a zártkörú rendezvények egyik népszerű változata a Disznótoros Mulatság. A disznó levágása és feldolgozása helyben, egy helyi böllér segítségével történik, amivel egész napos programként kell számolni.
A vendégek végigkövethetik, hogyan is zajlik egy falusi disznóvágás, segétkezhetnek minden folyamatnál és persze a nap folyamán finomabbnál finomabb falatokat fogyaszthatnak a frissen vágott sertésből.
Az esti disznótoros vacsora pedig az alábbiakat tartalmazza:


Ha esetleg csak a disznótoros vacsorára tartanának igényt, természetesen arra is van mód.

 

Konferencia helyszín

A 4 légkondicionált terem, köztük egy 200 fős rendezvényterem, a legmodernebb konferencia technikával felszerelve Csákvár egyik legnagyobb rendezvénykapacitású helyszíne. Minden terem felszerelt a legmodernebb technikai eszközökkel, melyek elengedhetetlenek egy céges rendezvény lebonyolításához:

 

Csapatépítő tréningek

A  vállalatok jó működése érdekében elengedhetetlen, hogy a munkatársak a szürke hétköznapokon túl néha kötetlenebb formában együtt legyenek, szórakozzanak.
Ennek szervezett formája lehet valamilyen indoor vagy outdoor csapatépítő program, disznótoros program, garden party, vagy esetleg egy évbúcsúztató buli. A lényeg, hogy mindegyik kiválóan alkalmas a vállalaton belüli még hatékonyabb együttműködés, és a cég iránti elkötelezettség növeléséhez.

 

Partnertalálkozó
Minden cégnek vannak partnerei, akik fontosak számukra, feltehetően szeretne velük jó kapcsolatot ápolni, melynek a számtalan lehetőség közül az egyik legkézenfekvőbb módja egy partnertalálkozó megszervezése.

Céges évforduló
Minden vállalkozás életében eljön néhány olyan pillanat, amelyet szeretne megosztani azokkal, akik számára fontosak, illetve szeretné, ha tudnának az adott eseményről. Ilyen pillanatok lehetnek a céges-születésnapok, különleges évfordulók, név-és arculatváltozások, két vagy több cég fúziója. Fontos, hogy ezek a pillanatok is megfelelő légkörben kerüljenek megrendezésre.